top of page

Racionální strava, na které je založeno kulinářské umění v Šarlota Resortu, je správnou cestou

k dobré fyzické i psychické kondici klientů.

Pro přípravu pokrmů jsou používány výhradně čerstvé, sezónní, kvalitní produkty a ingredience, dostatek zeleniny a ovoce přímo z vlastního skleníku a zahrady, pro dochucování jsou pěstovány vlastní bylinky.

 

Na přípravě některých desertů se pravidelně podílejí klientky Šarloty. 

Ke gastronomickému zážitku přispívá nejen chuť a vzhled pokrmů, ale rovněž kultura jeho podávání v příjemné atmosféře jídelny, kavárny nebo individuálně v pokojích podle přání a potřeb hostů. 

Pestrý jídelníček je sestavován podle pravidel plnohodnotné racionální výživy s úpravami pro diety diabetické a šetřící a s respektem k individuálním chutím a požadavkům klientů. Množství a poměr živin, vitamínů a minerálních látek podávaných v šesti denních pokrmech odpovídá optimální nutriční hodnotě. Samozřejmostí je případná mechanická úprava jídla nebo doplnění stravy nutričními nápoji, pozornost je věnována pitnému režimu.

Přejí-li si hosté odpočívat v pohodlí a soukromí svého pokoje, pokrmy jsou přineseny přímo na pokoj. Pokojová služba zajišťuje donášku dle jídelního lístku, na požádání je možno připravit pokrm individuálně, dle přání hosta.

bottom of page